Bemutatkozás

Montorffy Letti
író, coach, tréner, felnőttképzési szakember
www.montorffy.com
https://www.facebook.com/csigahazcoaching/
A Coachok Szakmai Szövetségének tagja

Csigaház Coaching - a szíved bátorsága
A játszó-tér
Bejelentkezés:
Mobil:30/7904677
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kiemelt témák: válás utáni újrakezdés, személyiség és kommunikáció fejlesztés

Témák: konfliktuskezelés, párkapcsolati krízis, önbizalom erősítés, női minőségek ébresztése, életközépi válság megoldása, művészi alkotói válság kezelése, népszerűség kontra mellőzöttség problémájának kezelése elsősorban a művészet és média területéről érkezőkkel, kamaszkori problémák kezelése (alsó korhatár: betöltött 14. életév),mint pl. a pályaválasztással, családdal, pályatársakkal kapcsolatos konfliktuskezelés

 

 

 

Asszonyként, anyaként, íróként és coachként is, azt vallom, és abban hiszek, hogy az élet egy izgalmas játszótér. Ahol képzelőerőnkből várat építhetünk, gondolatainkat ellazíthatjuk, hogy szabadon hagyjuk az utat az új, a váratlan, a megszokottól eltérő előtt. Megengedhetjük magunknak a játék és az áramlás örömét. A boldogságunk pedig nem más, mint szárnyaló madár e kalandpark felett. Mi engedjük útjára, mi reptetjük, és mi köthetjük le a szárnyait is. 
A kreativitás és a változás az egyetlen, amiben töretlen a hitem. Azt gondolom, hogy a képesség, hogy szeretnék és tudok is változtatni mindenen, ami bennem van és belőlem indul ki, az örök fiatalság titka, kreativitással és a szív bátorságával kiegészülve. Az elixír, ami mindig lendületben tart.

Várlak szeretettel, ha úgy érzed megoldatlan konfliktusod van. Ha elakadtál a magánéletedben, a munkádban, az emberi kapcsolataidban, a szerelemben vagy életed bármilyen más területén, és kellene néhány irányadó gondolat. 

Várlak, ha művész vagy, alkotó, és átmeneti alkotási vagy magánéleti válságot élsz át, és nehézségeid támadtak a konfliktusaid kezelésében. Ha nem tudod összehangolni a hivatásodat a magánéleteddel, ha úgy érzed téged senki sem ért meg, és nem értékelik a képességeidet.

Várlak, ha segítség kell anyaként, nőként és feleségként. Fedezzük fel együtt kreatívan és örömmel a benned rejlő női minőségeket. Erősítsük meg önbizalmadat!

Várlak, ha életközépi válságban vagy és nem látod, merre visz az utad.

Várlak, mindegy ki vagy, mert a dolgom, itt és most, íróként és coachként is: a szolgálat.

 

Előnyben részesítem a kreatív coaching módszereket és mindig változatosan és többféle eszközzel dolgozom. Szabadban is, piknikezve, sétálva vagy a csendes és hangulatos Montorffy Szalonban, ahol mindig vendégem vagy egy kávéra is.

Azt hiszem, azért lettem coach, hogy téged is rádöbbentselek, az élet izgalmas és nagyszerű kalandpark, szellemvasúttal és óriáskerékkel.
Ne félj játszani és megajándékozni magadat a legjobb, legnagyszerűbb emberrel, aki lehetnél!