Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/montorff/montorffy.com/html/templates/csigahaz_csigaalap2/functions.php on line 194

Montorffy Letti: A szív bátorsága

Kiadó: Montorfy Nikolett 
Címlapfotók: Karádi Bad Zoltán 
Tördelés és borító: Harkai Bulcsú Bánk 
Szerkesztette: Medgyessy Éva 
Korrektúra: Csémi Judit 
Nyomdai munkálatok: IMI Print kft., Nyíregyháza Felelős vezető: Nagy Imréné
ISBN szám: 978-963-12-5563-8
Jelen könyvet, vagy annak részleteit bármely formában reprodukálni vagy közölni csak a kiadó engedélyével lehet!
 
Leírás: Montorffy Letti író, coach, felnőttképzési szakember bölcseleti írásai elsősorban azokhoz szólnak, akik úgy döntenek, hogy sorsuknak nem elszenvedői és reagálói lesznek, hanem a lélek erejével és a szív bátorságával a változás útjára lépnek. Kockáztatnak és nem félnek a szenvedéstől, rosszakaróktól és kicsinyes hitetlenkedőktől. Elindulnak, mert pontosan tudják, hogy a fejlődés és a változás csak úgy jöhet létre, ha előbb saját maguk változnak. Éretté és változásra képessé teszik elméjüket, szellemüket, lelküket, hogy teljesebb, derűsebb és harmonikusabb életet élhessenek. A szív bátorsága a Csigaház Blog válogatott írásait tartalmazza. Saját tapasztalatokon alapuló életbölcseleti írások gyűjteménye.Támogathat és erősíthet abban, hogy a magad értelmével találj rá mindarra, ami neked a legjobb.
 
A könyv személyesen is megvásárolható a Montorffy Szalonban. Cím: 1036 Budapest Lajos utca 114.
A szalon nyitva tartása változó, ezért kérlek, hogy vásárlási szándékodat az alábbi telefonszámon jelezd.
+36/30/7904677
 
 
Amennyiben személyes átvételre nincs lehetőséged, úgy postai úton is megrendelheted.
Ár: 2000FT+ POSTAKÖLTSÉG
Belföldre: 540ft.
Európai országokba: 2110ft. 
Szállítás belföldre általában 1-3 munkanap. Európai országokba a posta szerint 3-5 munkanap.Tapasztalatom szerint 1-2 hét.
Amennyiben postai úton több könyvet szeretnél rendelni, mint egy, abban az esetben csak csomag formájában tudjuk a könyveket feladni, mert nagy borítékban csak meghatározott súly alatt lehet postázni. A postaköltséget így csomagra (súlyra) kell fizetni, attól függően, hogy hány darab könyvet rendelsz. Ennek a postaköltsége a könyvek súlyától függ. Így a postaköltségre vonatkozóan előzetes egyeztetés szükséges, amely történhet telefonon vagy e-mailben. Köszönöm a megértésedet!

A megrendeléshez küldj egy e-mailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, és utald el a vételárat, valamint a postaköltséget az alábbi számlaszámra. 
 
Név: Montorfy Nikolett
Bankszámlaszám: OTP 11773140-11419691
 
Az e-mailben a következő adatokat kérjük elküldeni: a megrendelő nevét, e-mail címét, telefonszámát (nem kötelező), lakcímet vagy ahová a szállítást kéred és a darabszámot. Ha dedikált, vagy külön névre szóló könyvet szeretnél, kérjük azt is ebben az e-mailben jelezd.
 
Vásárlási feltételek: Ha nem személyesen, hanem postai úton vásárolsz, akkor kizárólag elővételben van lehetőséged ezt megtenni. Azaz a könyvet akkor postázzuk, amikor a vételár+ postaköltség beérkezett a megadott számlára. Átutaláskor a közlemény rovatba a könyv címét és a rendelt darabszámot kérjük feltüntetni.