INFORMÁCIÓK, ÁRAK, SZOLGÁLTATÁSOK

 

 

 

Foglaláshoz szükséges információk

FŐ TÉMÁM

Fejlesztő coachingban: önismeret, érzelmi tudatosság, lelki-tudati-érzelmi transzformáció, konfliktuskezelés, de kereshetsz párkapcsolat, motiváció, elengedés témakörökben is.

Spirituális útmutatás kereteiben belül elsősorban TAROT tanácsadást és energia olvasást végzek. Ezt a szolgáltatást csak azok vehetik nálam igénybe, akik már részt vettek egy minimum 4 alkalmas önismereti fejlesztésen.

Fontos tudnod, mielőtt időpontot kérsz tőlem.

Fejlesztő coachingban nem minden probléma coacholható! Van, amihez pszichológus, pszichiáter szükséges! Amennyiben nem tudod eldönteni, hogy milyen típusú segítségre lenne szükséged, szívesen segítek ebben. Általában 3-4 alkalom után tudom biztosan megmondani, hogy azzal a szakmai kompetenciával, amivel coachként rendelkezem, tudok-e neked segíteni. Amennyiben nem, úgy sajnos pár alkalom után el kell válnunk egymástól, de ez nem azt jelenti, hogy a te problémádra nincs megoldás és azt sem, hogy reménytelen a helyzeted. Csupán azt jelenti, hogy nem coachra van szükséged ahhoz, hogy az életed kiegyensúlyozottá váljon.

 

INFORMÁCIÓK, ÁRAK, SZOLGÁLTATÁSOK

1. Szolgáltatások formája 

 • Jelenleg minden konzultáció kizárólag online formában, messenger videócseten történik, illetve a tanfolyamok Facebook zárt csoportban zajlanak. 

 2. A fizetés módja: kizárólag banki átutalás!

 • A konzultáció kifizetésével foglalod le a választott tanácsadási formát! 
 • Az általam javasolt időpont elfogadása után 24 óráig van lehetőséged lefoglalni az időpontod. Amennyiben a foglalásod 24 órán belül nem történik meg, a foglalási szándékod törlésre kerül és az időpont felszabadul. Amennyiben péntekre esik az időpont elfogadása, úgy hétfő estig tudod a foglalásod intézni. Ha külföldről utalsz, kérlek küldd el e-mailben a befizetési, utalási bizonylatot, mert ebben az esetben 2-3 munkanap, amíg az utalás megérkezik.
 • UTALÁSI (FOGLALÁSI) ADATOK:
  Név: Montorfy Nikolett
  Számlaszám: OTP:11773140-11419691-00000000
  Külföldről való utalásnál:
  IBAN:HU09117731401141969100000000
  SWIFT:OTPVHUHB
  A megjegyzés rovatba tanácsadást írj, kérlek. Amennyiben nem a saját számládról utalsz, a nevedet is tűntesd fel, hogy tudjam, kihez kötni a befizetést.
 • Lemondásnál a befizetett összeg nem jár vissza, de az eredeti időponthoz képest 1 hónapig bármikor felhasználható.

 3. Árak

Fejlesztő coaching

18.000ft/alkalom/fő

1 alkalom időtartama: 60 perc 

Spirituális útmutatást Tarot és egyéb kártyákkal kizárólag fejlesztő coaching keretein belül vállalok azoknak, akik korábban már jártak nálam egy minimum 4 alkalmas fejlesztésen!

Amennyiben az időpont lemondásra kerül a befizetett összeg nem jár vissza, de az eredeti foglalástól számítva egy hónapig bármikor felhasználható új időpont foglalására.

COACHING BÉRLET

 •  4 alkalmas/54.000ft/fő

A megvásárlás napjától 4 hétig érvényes!

A bérletet kizárólag a heti rendszerességgel járók vehetik igénybe!

4. Számla

Számlát mindig e-mailben küldöm azt követően, hogy a konzultáció ára beérkezett a fent megjelölt bankszámlaszámra.

A számlához kellenek majd adatok, név, cím, e-mail cím, amit az időpont egyeztetés/foglalás után kérlek, juttass el nekem emailben.

Ide: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

ONLINE TANFOLYAMOK

 
INTUITÍV KÁRTYAELEMZŐ TANFOLYAM
1 napos, online, gyakorlat centrikus intuitív kártyaelemző tanfolyam keretében többek között tanulunk álomfejtést és intuitív szövegértelmezést is. Mindez kiválóan fejleszti az intuíciós képességet, az asszociatív és probléma megoldó gondolkodást és segít az érzéseink és a mindennapi élet olykor kusza világában felfedezni és eligazodni. Fizetés előre utalással történik, legkésőbb a tárgynap előtt 2 nappal.
Ára: 35.000ft/fő
 
ALAP TAROT TANFOLYAM
A kétnapos online gyakorlat centrikus Alap Tarot tanfolyam, útmutató a szívedhez! Feltárja a JELEN energiáit, a fejlődési állomást, ahol épp tartasz. Kiválóan támogat a mindennapokban és segít a lényegre irányítani a figyelmet. Fizetés előre utalással történik, legkésőbb a tárgynap előtt 2 nappal.
Ára: 85.000ft/fő
 
FEJLESZTŐ VIP KURZUS
3 hónapos online önismereti, fejlesztő VIP kurzus, a gyakorlatban azonnal használható, több, mint 20 féle eszközzel, melyek az élet számos területén azonnali segítséget nyújthatnak neked.
Ára: 55.000ft/hó/fő
A kurzus teljes árát, 165.000 ezer forintot egy összegben, legkésőbb a tanfolyam megkezdése előtt 2 nappal lehet utalással befizetni.
A kurzus évente egy alkalommal, ősszel indul. 
A VIP kurzus létszáma limitált. Kurzusonként minimum 4, maximum 10 főt tudok fogadni.
 
Az online tanfolyamok csoportosak.
 
A tanfolyamokra és a VIP kurzusra is e-mailben tudtok jelentkezni.
Itt: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Az online tanfolyamok ideje mindig hétvégére esik.
 
Amennyiben bármelyik tanfolyamot vagy a VIP kurzust nem tudod befejezni és abbahagyod vagy bármilyen okból el se kezded, a befizetett összeg nem jár vissza, de a befizetéstől számított 3 hónapon belül a fennmaradó összeget bármikor felhasználhatod egyéni, fejlesztő konzultációra!
 
CSOPORTOS COACHING KÜLSŐ HELYSZÍNEN
Érdeklődés esetén, kizárólag meghívásos alapon, ha a megfelelő helyszín biztosítva van, az országon belül bármelyik nagyvárosba elmegyek kiscsoportos fejlesztő coachingot tartani. Az alkalmankénti csoportok létszáma limitált. Minimum 8, maximum 12 fő lehet!
 
A csoportos fejlesztés ára: 35.000ft/fő/nap+utazás és szállás költség
A csoportos fejlesztés egy helyszínen maximum 2 nap lehet.
A fejlesztő munka délelőtt 9-12-ig, délután 14-17-ig tart.
 
Fizetés: előre utalással legkésőbb a tárgynap előtt 2 nappal.
Számlát e-mailben küldöm, azt követően, hogy beérkezett a fent megadott számlaszámra a csoportos fejlesztés ára.
 
 
Az itt feltűntetett árak maximum évente két alkalommal változhatnak.

 

Köszönöm a megkeresést és a bizalmat!

 

Montorffy Letti

Fejlesztő coach

Spirituális tanácsadó

E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

YouTube csatorna