Szolgáltatások, árak

Egyéni konzultációk 

 

1. Coaching Latte Art

15.000ft/ 1,5-2 óra

A coaching ülések a Montorffy Motivációs Szalonban zajlanak, ahol vendégem vagy egy kávéra.

A beszélgetések során kreatív coaching módszereket használva találunk rá a te egyedi utadra.

Ennek keretében lehetőség van az igen népszerű úgynevezett sétáló coaching szolgáltatást is igénybe venni, amely többek között abban különbözik az előzőtől, hogy nem a szalonban, hanem valahol zöldövezetben, sétálva, padon üldögélve zajlik. Helyszínt előre egyeztetjük.

 

2. Kedvezményes bérletek egyéni konzultációra

- 5+1 alkalmas: 75.000ft (1 alkalom ajándék)
- 10+1 alkalmas: 150.000ft (1 alkalom ajándék)
- 15+2 alkalom: 225.000ft (2 alkalom ajándék)

Fizetés: kizárólag átutalással, egy összegben.

 

3. Coaching Piknik/ kizárólag április 1-től szeptember 30-ig tartó időszakban

25.000ft/3 óra

Áprilistól szeptemberig lehetőség van arra, hogy a szabadban, falatozás közben beszélgessünk.

Vendégem vagy egy piknikre, és közben segítek neked a nehéznek tűnő feladatait megoldásában.

 

4. Coaching Piknik Art/ kizárólag május 1-től augusztus 15-ig tartó időszakban

40.000ft/ 6 óra

A Coaching Piknik Art szolgáltatást azoknak ajánlom, akik egy kellemes kávézás és piknik alkalmával kreatív és intuitív energiájukat szeretnék felfedezni és használni a hétköznapokban vagy konfliktusaik feloldásában. A pikniken azt is megtanulhatják, mit jelent a hétköznapi tudatosság és hogyan lehet a jelenben maradni, a fárasztó agyalás helyett.

 
 
Állandó, kiscsoportos foglalkozások
A tréningek bensőséges hangulatát a kiscsoportos foglalkozás keretei, a hely szellemisége, és némi lélekmelengető finomság biztosítja.
 
 
1. „A szív bátorsága” - szívközpontú, kreatív est
Egyedülálló foglalkozás, amely ötvözi a kiscsoportos coaching, és a csakrameditáció módszereit, irodalmi tartalommal kiegészítve.
A szív- és érzelemközpontú csoportfoglalkozás különlegességét és egyediségét az adja, hogy a jóga évezredek óta ismert és alkalmazott meditációs és légzéstechnikáit, Letti nemrégiben megjelent "A szív bátorsága" című könyvének gondolataival, meglátásaival, megélésével és kiscsoportos coaching módszerekkel ötvözzük. A résztvevők problémáit egy magasabb síkra emeljük, a csoportdinamika és csoportszellem erejével újragondolva megtisztítjuk, és egyensúlyba hozzuk. A bennünk lüktető életenergiák harmonizálását a szívcsakrára irányuló vizualizációs és kreatív feladatok segítik. 
A foglalkozást tartják:
Montorffy Letti író, motivációs tréner, theta healing konzulens és kiscsoportos facilitátor
Békési Bogi nemzetközi jógaoktató, pilates edző, filozófus és világutazó
Bogi az elmúlt években a jóga tradíciójával foglalkozott; szanszkritot, jógahagyományokat és jógaszentírásokat tanult Európa egyetlen felsőfokú jógamesteri képzésén, nappali tagozaton. Jelenleg óind filozófiából az ELTE doktorandusz hallgatója. Mellette csakrameditációkat, gerincjógát és senior jógát tart különböző jógastúdiókban.
 • A csoport maximum létszáma: 12 fő
 • Részvételi díj: 7000 forint/fő/alkalom
 • Időpont: változó időpontban de általában kéthetente, péntek esténként 18-tól 21 óráig
 • Foglaló: 3000ft
 
 
2. „Emeld a lelkem!” - érzelem- és cselekvésközpontú, probléma megoldó, egymást segítő, és egymástól tanuló csoportos foglalkozás.
Sok-sok pozitív energiával, kreatív feladatokkal, motivációval, támogatással és szeretettel. Baráti társaságok, kollégák, egyetemi csoporttársak is jelentkezhetnek. De az is nagyon izgalmas, ha ismeretlennek kerülnek véletlenszerűen egy-egy csoportba. A közös munkát kérésre több alkalommal is tudjuk folytatni.
A foglalkozást tartja: Montorffy Letti író, motivációs tréner, theta healing konzulens és kiscsoportos facilitátor.
 • Maximum létszám alkalmanként 6 fő.
 • Részvételi díj: 5000ft/fő/alkalom
 • Időpont: változó napok szerint de minden alkalommal este 18-21 óráig
 • Foglaló:2000ft

 
3. „Öleld át magadat!” - önszeretetet, önbecsülést építő, erősítő, motivációs előadás kiscsoportos foglalkozással kiegészítve.
A helyes önszeretet gyakorlása nagyon fontos kérdés. Alapja és előfeltétele az önbizalomnak, a magadba vetett megingathatatlan hitnek. Ezek nélkül nem létezik folyamatosan kiegyensúlyozottságra, cselekvőképességre, tudatos gondolkodásra törekvő élet. A helyes önszeretetben megerősíted magadban önmagad. Mentálisan erőssé válsz és növekszik az önbizalmad, az önbecsülésed.
Miben ad segítséget a foglalkozás?
Személyes sorsokon és gyakorlati példákon keresztül lépésről, lépésre indít el azon az úton, amely megmutatja neked, hogyan tudod szeretni magad alázattal, türelemmel, elfogadással, hittel, bizalommal. Kényszeres cselekvésektől, előítéletektől, elvárásoktól, hitrendszerektől független.
 
Az előadást és a foglalkozást tartja Montorffy Letti író, motivációs tréner, theta healing konzulens és kiscsoportos facilitátor
 • Maximum létszám alkalmanként 8 fő.
 • Részvételi díj: 6000ft/fő/alkalom
 • Időpont: változó napok szerint de minden alkalommal este 18-21 óra között
 • Foglaló:3000ft

 

 
A foglaló befizetéséről a kölcsönös tisztelet és figyelem elve alapján…
Részvételi szándékod komolyságát 2-3000 forint foglaló befizetésével tudod jelezni, személyesen a szalonban vagy banki átutalással. Kérlek, hogy a foglalót legkésőbb 2 nappal a foglalkozás előtt rendezd a fent említett fizetési módok egyikén. Ezután számítok rád, hogy eljössz és a helyed biztosítva van. A foglaló fizetése nem más, mint tisztelet és figyelem felém és a többi csoporttárs felé. Ők is számítanak rád, hogy kölcsönösen emelitek, tanítjátok és támogatjátok egymást, és én is. Készülök arra az estére, szívvel, lélekkel és szaktudással. Ha befizetted a foglalót de mégsem tudsz eljönni, természetesen az összeg a következő alkalommal beszámításra kerül. Lemondás: a program előtt 2-3 nappal, hogy másoknak is adj esélyt, aki helyetted szeretne eljönni. Egyéb információt személyesen tudsz kérni az alábbi elérhetőségeken.
Tel: 70/6733331
Mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Facebookon a Montorffy Motivációs Szalon oldalán privát üzenet küldésével
Helyszín: Montorffy Motivációs Szalon, III. kerület, Lajos utca 114. I.emelet/7/A Kapucsengő: 18