Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/montorff/montorffy.com/html/templates/csigahaz_csigaalap2/functions.php on line 194

INFORMÁCIÓK, ÁRAK, SZOLGÁLTATÁSOK

2022. március 1-től

 

 

Szolgáltatások, árak, lemondások menete

 

 

INFORMÁCIÓK, ÁRAK, SZOLGÁLTATÁSOK

MONTORFFY COACHING

 

Fő témám:

 

 • Fejlesztő coachingban: önismeret, érzelmi tudatosság, lelki-tudati-érzelmi transzformáció, de kereshetsz párkapcsolat, motiváció, elengedés témakörökben is.
 • Spirituális tanácsadásban bármilyen témával kapcsolatban kereshetsz. Ennek keretében elsősorban TAROT tanácsadást végzek.

 

Fontos tudnod, mielőtt időpontot kérsz tőlem.

Fejlesztő coachingban nem minden probléma coacholható! Van, amihez pszichológus, pszichiáter szükséges! Amennyiben nem tudod eldönteni, hogy milyen típusú segítségre lenne szükséged, szívesen segítek ebben. Általában 3-4 alkalom után tudom biztosan megmondani, hogy azzal a szakmai kompetenciával, amivel coachként rendelkezem, tudok-e neked segíteni. Amennyiben nem, úgy sajnos pár alkalom után el kell válnunk egymástól, de ez nem azt jelenti, hogy a te problémádra nincs megoldás és azt sem, hogy reménytelen a helyzeted. Csupán azt jelenti, hogy nem coachra van szükséged ahhoz, hogy az életed kiegyensúlyozottá váljon.

 

1. Szolgáltatások formája

 • Online (Fejlesztő Coaching, spirituális tanácsadás, VIP kurzus, Tarot alaptanfolyam)
 • Személyes ( Fejlesztő coaching)

Cím: III. kerület Huszti út 32. ( A Toyota Szalonnal szemközti irodaépület)

 

2. Fizetés módja

 • Online tanácsadásnál a fizetés kizárólag előre utalással történik! A konzultáció kifizetésével foglalod le az időpontot! A befizetett összeg lemondásnál nem jár vissza, de 1 hónapig bármikor felhasználható.
 • Személyes tanácsadásnál készpénzben és banki utalással is lehetséges fizetni. Az utóbbi esetben a konzultáció megkezdéséig vagy közvetlen utána kell elvégezni az utalást.Számlát mindig e-mailben küldöm.

 

3. Árak

A spirituális tanácsadás Tarot kártyákkal (Kizárólag online!)

 • 30 perces 7.000ft 
 • 60 perces 12.000ft

Fejlesztő coaching (Online és személyesen is!)

 • 17.000ft/alkalom

1 alkalom időtartama: 60-90 perc (Ez azt jelenti, hogy a konzultáció 60 percnél nem lehet kevesebb, 90 percnél nem lehet hosszabb.)

Új ügyfeleknek az időpont foglalás a konzultáció teljes árának a kifizetésével lesz érvényes. Amennyiben az időpont lemondásra kerül a befizetett összeg nem jár vissza de egy hónapig bármikor felhasználható új időpont foglalására.

 

Coaching bérletek

 •  4 alkalmas/51.000ft.

A megvásárlás napjától 4 hétig érvényes!

A bérletet kizárólag a heti rendszerességgel járók vehetik igénybe!

 

4. Számla

Számlát mindig e-mailben küldöm. Ehhez kellenek majd adatok, név, cím, e-mail cím, amit az időpont egyeztetés/foglalás után kérlek, juttass el nekem emailben.

 

5. Lemondás menete, fizetési kötelezettségek személyes konzultációknál a kölcsönös tisztelet jegyében

 

 • Ha a megbeszélt személyes alkalmat a konzultáció előtt 24-48 órával előbb lemondod vagy lemondás nélkül elfelejtesz eljönni, díjbekérőt küldök és a konzultáció teljes árát azonnali utalással ki kell fizetni.

 

 • 48 órán túli lemondásnál a konzultáció árának a felét kell átutalnod

 

 • A bérletes ügyfelekre ez természetesen nem vonatkozik, mivel fix időponttal rendelkeznek és folyamatosan járnak hétről hétre. Ők a bérlet érvényességi idejére kell figyeljenek!

 

 • Egy esetben nem kell kifizetni a lemondott konzultációt, ha még arra a hétre, amikor a lemondás történt, foglalsz új időpontot. Ez a fajta lemondási lehetőség évente 2 alkalommal vehető igénybe.

 

 • Amennyiben én vagyok az, aki bármilyen indokkal új időpont egyeztetése nélkül lemondom a megbeszélt konzultációt, akkor a következő tanácsadás számodra ingyenes.

 

VIP kurzus

3 hónapos online, kreatív önismereti fejlesztő kurzus. A gyakorlatban azonnal használható tudásanyaggal!

Gyakorisága: megfelelő számú érdeklődő esetén évente 2-3 alkalommal

Minimum létszám:10 fő

Maximum létszám: 20fő

A minimum létszám alatt nem indul csoport.

Tagsági díj
 
20.000ft/hó 
Fizetés: havonta, tárgyhó 5-ig vagy egyben az adott kezdési kurzus elején, szintén tárgyhó 5-ig utalással.
 
 
Tarot kártya, hétvégi online alaptanfolyam
 
A két napos alaptanfolyam ára:
80.000ft
A tanfolyam gyakorisága: havonta 1-2 hétvége
Létszám:a tanuló csoportnak nincs limitált létszáma.
Fizetés utalással egy összegben történik, legkésőbb a kezdést megelőző napon.

 

Köszönöm a megkeresést és a bizalmat!

 

Montorffy Letti

Fejlesztő coach

Spirituális tanácsadó

E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.