Férfi energia vs. női energia

Férfi energia

Fontos lenne, hogy a férfi beleálljon férfiasságának legjobb és legtisztább minőségébe. Mert az önmagát felfedező, megértő nő, csak az önmagát megtaláló férfinak képes áramoltatni azt a nőt, aki mellé a férfi könnyedén oda tud állni. Védelmező, gondoskodó, szerető energiával, és megérzi férfi erejét. És ha ez így van, akkor, és csakis akkor a férfi rádöbben, hogy a nő csupa lélek és minden porcikája az, és az erogén zónája is lélekből van. És a lelkén át visz minden út, ami belőle fut és hozzá vezet, és amivel összekapcsolja és felemeli maga körül az egész világot.
Minden más próbálkozás a férfi részéről ostoba, konok erőfitogtatás, amelyben egyetlen nő sem képes adakozó, befogadó, kedves és lágy lenni.

Női energia

Fontos lenne, hogy a nő beleálljon nőiességének legfinomabb minőségébe, aki árad, áramoltat, befogad és gondoskodik. Mert az önmagát értő, érző férfi, csak ebben a tiszta minőségű női energiában lesz képes áramoltatni azt a férfit, aki mellé a nő könnyedén oda tud simulni. Megnyíló, befogadó, alázatos, puha és szerető energiával, és ez a nő mindig megérzi az erőt, ami ebben a szerető megadásban és odaadásban árad.  Ha ez így van, akkor, és csakis akkor a nő rádöbben, hogy a férfit elfogadni és befogadni nem áldozat és nem teher. Megérti, hogy a férfi minden porcikájának szüksége van a nő elismerésére, csodálatára. Éreznie kell, hogy amit a nőnek ad, az a nőnek pont úgy jó, ahogy adja. Mert a férfinak is a lelkén át visz minden út, csak máshogyan. A férfi akkor lesz képes beleállni a férfiba, aki lehetne, ha a nő, aki mellette van kedves és áramló. Kommunikációja és jelenléte nem hisztis, nem számonkérő, nem gyanúsítgató. Nem követel erőszakosan figyelmet. Hagyja a férfit, hogy az a férfi legyen, aki ebben őt emeli, támogatja, segíti. Néha azzal, hogy csendben marad.

Minden más próbálkozás a nő részéről ostoba, kislányos gőg, nőhöz nem illő marsi energia, amelyhez egyetlen férfi sem képes férfiként kapcsolódni.

Oszd meg a cikket