Ebből tudhatod, ha a párodnak semmit sem jelentettél…

Különleges voltál-e a számára vagy csak átlagos, szeretett vagy csak használt téged? Számos dolog árulkodhat ezekről de leginkább a cselekedetei és a kommunikációs stílusa az, ami szinte minden érzését elárulja. Azt is, ha össze van zavarodva, ha szenved a hiányodtól, mert szerelmes és azt is, ha fogalma sincs, mit akar de téged már nem. Lehet, ez fájdalmas neked, de ebben nem a te valós értéked mutatkozik meg, sokkal inkább az ő hozzáállása az emberekhez, a másik nemhez, illetve saját magához.
A férfi, aki minden nőben lát valami vonzót és szépet, aki eljátszik a gondolattal, mindez az övé is lehetne, akinek minden punci szép, és téged, aki a társa, párja vagy nem emel a többi nő fölé, nem varázsol egyedivé, megismételhetetlenné, sosem volt beléd szerelemes. Talán másba sem. Meglehet önmagát sem szereti. Kapcsolódásaiban hiányait és szükségleteit elégít ki. Nem tud hosszútávon kötődni, adni, gondoskodni.
De mindez nemcsak férfiakkal fordul elő. Nők között is vannak, akik nem tudják, mit jelent szeretni, mélyen kapcsolódni, befogadni, törődni a másik emberrel, és csak egy “tenyészbikát” vagy egy “pénztárcát” látnak, nem a férfit, aki számukra az egyetlen és a legkülönlegesebb.
A lelkeknek kellene kapcsolódni újra és újra őszintén, ítélkezéstől mentesen. Teljes nyitottságban, mindent megosztva egymással. Ha ez az őszinteség és megnyílás természetesen módon, magától értetődően nem jön létre a kapcsolat elején, félelmek, szégyen, traumák miatt, később sem fog megvalósulni. Egészen addig, amíg a férfi vagy a nő, vagy mindketten nem indulnak el az önismeret, a tudatosság és a traumák gyógyításának útján.
Kép forrása: daniel tarr.com
Oszd meg a cikket