Milyen társa vagy a PÉNZNEK? 1.rész

Lehet elsőre furcsának tűnik a kérdés de hidd el nem valóságtól elrugaszkodott dolgot kérdeztem. Mindenkinek egy meghatározott hitvilág szerint van valamilyen viszonya a pénzzel. Vannak olyanok, akik a legnagyobb nélkülözésben is bőségtudatban élik az életüket és nem a hiányaikra fókuszálnak. Mások bőségben élnek, valójában mindenük megvan, mégis csak azt veszik észre, hogy mi az, ami nincs. A bőség-és a szegénységtudatot nagyon kevés dolog választja el egymástól.

Ha szeretnéd áthangolni a hitvilágodat az anyagi bőség tekintetében, mindenképp fel kell tárnod azt, hogy a családodban mi volt az a rutin, ahogyan a pénzre gondoltak vagy az, ahogyan bántak vele.

Az első Tarot lapot blokkolva kaptad de így teszem fel, hogy jobban lásd. Ez a lap arra hívja fel a figyelmed, hogy mindenképp ideje lenned megváltoztatnod a pénzzel való kapcsolatodat. Alapvetően igazságtalannak érzed az anyagi javak elosztását a világban és azt érzed, mindig te vagy, aki kevesebbet kap. A figyelmed sokat időzik mások -szerinted érdemtelenül- megszerzett vagyonán, miközben nem figyelsz arra, hogy te mit tehetnél a mindennapi bőségtudatot fejlesztéséért.

Valamit élből elutasítasz, nem is akarod befogadni, mert lehetetlennek látod. Olyan társként tekintesz a PÉNZRE, mint aki elárul, becsap és cserbenhagy téged életet fontosabb szakaszaiban. Hibáztatod, kritizálod és sokat bosszankodsz amiatt, mert sosincs veled. Érzelmi síkon bántalmazod de elvárod, hogy hűséges és támogató legyen.

Ahhoz, hogy belépj a pénz áradásának a folyamába, hátra kell hagynod a tagadást. Hogy nekem ez úgyse sikerül, hogy én ilyet soha, vagy nekem ez lehetetlen. A félelem mágnesként működik, így lehetséges az, hogy amitől a legjobban tartasz, épp az fog bekövetkezni.

Folytatás a következő cikkben…

Oszd meg a cikket