Mi támogathat abban, hogy valamit vagy valakit elengedj és új alapokra helyezd az életed?

Mielőtt elmélyedsz ebben az intuitív elemzésben, kérlek, hogy olvasd el az elengedésről szóló cikkemet, amelyben végig vezetlek az elengedés 7 lépcsős folyamatán és azt is megtudhatod, hogy én, hogyan gondolkodom erről.

A Tarot kártyák ma ebben a témában a következő kollektív üzenetet hozzák. Az alábbi szövegből nem szükséges, hogy minden passzoljon rád, épp elég, ha találsz benne pár olyan mondatot, ami segít kimozdítani téged abból az állapotból, amibe beleragadtál.

Harag, sértettség, fájdalom, bezárkózás, ezek azonnal jönnek, ahogyan a kártyák kiesnek és látom, hogy a Kardok hetes és a Nap kártyája és fordítva érkezett. Olyan sérüléseid vannak, amelyeket gyerekkorod óta cipelsz és szinte eggyé váltak veled. Összenőtt a fájdalom az életeddel, szinte észre sem veszed már, de a mélyben, tudatod rejtett zugaiban élő, lüktető mind és azonnal reakcióba lép mindennel, amit provokációnak érzékelsz. Van valami, amit még most sem akarsz meglátni! Nem kell azonnal tudnod, hogy mi lehet ez, hagyd, hogy lassan mutassa meg magát az út, és az úton azok az emberek, akik most a legnagyobb támogatóid lehetnek.

Ami most az elengedés folyamatát hatékonyan képes elindítani és az integrációban is segítségedre lehet, az az érzéseid naplózása. Egyre figyelj, hogy minden érzést írj le, ne csak a negatív, romboló érzéseket, mert nem az a cél, hogy panasznaplót írj! Azt is érzem, hogy ezekhez a destruktív érzésekhez bőven van szabad hozzáférésed, a támogató érzéseidet pedig sokszor nem veszed észre. Hajlamos vagy szélsőségesen reagálni, ha úgy érzed bántás ér kirobbansz és előfordul, hogy teljesen kifordulsz önmagadból. Ezekre figyelj, mert ahol ez még megtörténik, ott még aktív az érzelmi sérülés.

Ami segíthet neked ezekben az érzelmileg nehezített helyzetekben az a türelem és az azonnali fókuszváltás.

Mondok néhány példát a fókuszváltásra: légzőgyakorlatok, jóga, séta, futás vagy más intenzív sport, hideg víz arcra, testre, bőséges folyadékbevitel, bármilyen kreatív kézműves tevékenység.

Ha nehéz is, de el kell fogadnod, hogy a gyógyulásod nem lehet azonnali, nem lehet instant, nincs varázspor, amit ha vízben feloldva megiszol elmúlik valamennyi fájdalmad. Hiszen a varázsló te magad vagy, aki megírja a saját történetét.

Mi az a történet, aminek a főhőse szeretnél lenni?

Írd le milyennek látod magad ott, ahová tartani szeretnél! Kik vesznek körül és hogyan érzed magad ezek között az emberek között!

Ami támogathat még az elengedés transzformációs útján, ha felülvizsgálod a ragaszkodásaid!

Írj listát mihez, kihez ragaszkodsz, majd priorizáld ezeket úgy, hogy a szortírozás végén csak egy maradjon!

Mit árul el ez a jelenlegi helyzetedről?

Ha szerepelt a listádban olyan kapcsolat, érzés, ami a lélektől, lélekig, szívtől, szívig való egyenrangú, kölcsönös dolgokat támogatja az életedben, gondold át, mit ad neked az ehhez való ragaszkodás. Illetve milyen hiányt teremt, ha nincs?

Egyáltalán magával a ragaszkodással (független annak tárgyától) milyen viszonyod van?

Egyenrangú, függő, kölcsönös…? Melyik jellemző?

A jelen energiái azt mutatják, hogy most, mivel valamiben feje tetejére állították a világodat, lehetőséget kapsz arra, hogy elkezdj máshogyan gondolkodni az elengedésről. Ez pedig erősíthet abban, hogy levedd a fókuszod többek között az elavult női minőségeidről is.

A változás, amelynek a küszöbén állsz, több életterületen is változást hozhat, amennyiben a fókuszváltási rutinodat megváltoztatod és naponta alkalmazod.

A félelem csak támogató és szeretetteljes cselekvésekkel enyhülhet. Aktivitással.Jelenleg az inaktivitás és a passzivitás semmiben nem nyújthat támogatást.

Oszd meg a cikket