Erotikus vágyak/ HALÁL

Van valami erotikus vágyad, ami az elmúlt időben blokkolt téged. Lehet van valami fétised, ami korábban nagyon jól támogatta a kielégülésedet de mára ez a fétis a legnagyobb mumusoddá vált.

Nemcsak az életkorunk de a tudatosságunk, önismereti fejlődésünk is hatással van a szexuális igényeink, vágyaink is, sőt még a libidónk alakulására is. Nálad azt látom, hogy a szégyen lehet az egyik amivel végleg le kellene számolnod, mert korlátozza azt a kiteljesedést, amit testi szinten is megélhetnél.

A tudatosság útján a XIII. lap a Halál lapja mindig valaminek a lezárását jelenti de nem jelent automatikus újrakezdést is. Nálad azt látom, hogy benne ragadtál egy korábbi vágytérképbe, ami fiatalabb korodban nagyon jól működött de mostanra megfakult. Valószínű az utóbbi években történt valami változás az életedben, ami mostanra ért a tetőpontra és átalakulásért kiállt.

Ha nő vagy a nőiességed megélését máshogyan is szeretnéd átélni, mint ahogyan korábban. A mostani partnered nem érti, mi lehet a gond (de már érzékeli) és te ahelyett, hogy elmondanád neki, amit érzel, tovább játszod az ágyban azt a nőt, akire ő minden esetben felizgul.

Ha férfi vagy itt az idő, hogy az eddig elrejtett vágyaidat megéld, mert ez az elfojtás nagyon sok feszültséget és stresszt fog neked okozni. Mindez pedig hatással lesz a jelenlegi kapcsolatodra is.

A félelemek soha nem visznek előrébb és nem támogatnak abban, hogy levesd a régóta viselt álarcaidat. A felvállalás az egyetlen, ami segíthet. Életkorral kapcsolatos szégyenlősséget is érzékelek. A tested változik és te ezt most a szokásosnál is nehezebben viseled. Szeretkezéskor előnyben részesíted a félhomályt vagy a majdnem teljes sötétséget, hogy a párod ne lássa, hogy külsőre már nem az vagy, mint akibe beleszeretett. De ez a rejtegetés egy tévút.

A kapcsolatodban mindig is a szexualitás volt az, ami mind a kapcsolat építésében, elmélyítésében, mind pedig a viták utáni békülésben is megfelelő támogató eszközként szolgált. Most mindez változik, azért is, mert nagyon nehezen fogadod el a tested. Szégyelled megmutatni mindazt, amit hiányosságnak vélsz vagy már nem látsz magadon szépnek.

A kettőtök intim viszonyában mindenképp lezárul egy korszak és valami új kezdődhet el. Ahhoz, hogy a változás pozitív irányba forduljon szükség van arra, hogy a szexuális rutint, amit régóta működtettek, közösen új alapokra helyezzétek.

Oszd meg a cikket