Erotikus vágyak/ MÁGUS

Van itt valaki, aki önként aláveti magát bizonyos kínzási formáknak. Kedveli a szado-mazo módszereket. Szeret szenvedni testileg és lelkileg is. Fétise a kín. Amennyiben párja van folyamatos feszültségben él, és a titkos vágyait kapcsolaton kívül éli meg. A párja valószínűleg kapcsolatfüggő és valamilyen orális fixszációval él. Túlsúlyos, ha bánata van eszik, ha öröm éri, akkor is eszik. Érzelmi evő. A kaja egyfajta fájdalomcsillapítóként működik nála. Bulémia vagy más étkezési zavar is lehetséges.

De van itt egy másik csoport is, akik viszont önsanyargatásban élnek és olykor a szexet is szándékosan megvonják maguktól. Nagyon súlyos érzelmi sérüléseket érzékelek, amelyek mostanra visszafordíthatatlan sebeket okoztak.

A páncél, amit itt valaki visel, azt szolgálja, hogy egy korábban szerzett trauma nyomait elfedje. Soha nem mutatja meg, hogy valójában ki ő és mindig fél a leleplezéstől, hogy valaki rájön a titkára.

Sok esetben erősnek és stabilnak mutatja magát és a szex, illetve annak megvonása nála egy bevett manipulációs módszer.

A fizikai stimuláció épp elég számára, ha szexről van szó. Bár néha eljátssza de sosem kapcsolódik érzelmekkel, mert az számára igen veszélyes terep, mivel az érzelmeit nem tudja szabályozni.

Amennyiben ez egy kapcsolat, sajnos azt látom, hogy rejtett szexuális és verbális bántalmazás zajlik, ami a 4 fal közt történik és a külvilág ebből semmit nem lát.

Tehetetlenség, harag, düh és nagyon sok fájdalom, amit érzékelek. Aki itt teremt, az olykor a fekete mágia eszközeit is beveti. Aki elszenvedi, őt valamivel sarokba szorították és tehetetlennek érzi magát.

Itt valaki tárgyként használ valakit és semmibe veszi az érzéseit.

Ha épp te vagy ebben a kapcsolatban kérj segítséget, mert minden helyzetből van kiút és mindig van több megoldás is egy adott problémára, akkor is, ha te ezt nem látod. A jelenlegi helyzetet egyedül már nem tudod megoldani de külső segítséggel (pszichológus, pszichiáter, kineziológus) az elszenvedett traumáidat meggyógyíthatod. Légy türelmes, mert ez egy hosszú folyamat lesz.

Oszd meg a cikket