Erotikus vágyak/MÉRTÉKLETESSÉG

Ebben a kapcsolatban a női energiák szinte kielégíthetetlenek és nagyon domináns erőket mozgatnak és képviselnek. Ha férfiként vagy ebben a kapcsolatban teljesen alárendeled magad a párodnak, aki szinte anyaszerepből gondoskodik rólad, ugyanakkor elvesz mindent, amire szüksége van.

Ebben a kapcsolatban a kölcsönösséget máshogy értelmezitek és a szerepek is felcserélődtek. Valószínű nem kötöttetek házasságot.

A nőt az örök menyasszony szerepben látom, aki ezzel a túlzott gondoskodással próbálja kicsikarni, hogy feleség lehessen.

Az ágyban a párja minden vágyat teljesíti, szolgálja a férfit, mint egy jó katona, de ennek ára van.

Az önismereti úton a pár mindkét tagja megrekedt és évek óta ugyanabban vannak. Ebben a kapcsolatban azért van még harmónia, összhang és egyensúly, mert az egyik fél mindent eltűr és nem mond nemet semmire.

Látszatra jól működő kapcsolatnak tűnik de sok benne az elfojtás is. Az önismereti fejlődési blokk miatt mindketten azt érzik, hogy kielégítő is. Főleg szexuálisan. Közös vágyakkal, fétisekkel. Sok jelmezt, eszközt és szerepjátékot látok. A harmónia ellenére az egyik fél nem őszinte és bizonyos érdekek mentén cselekszik.

Ha férfiként olvasod ezt, a nő, akivel jelenleg együtt vagy pont úgy gondoskodik rólad, mint ha az édesanyád lenne. Te pedig ezt azért engeded meg neki, mert ez az a védelmező, ringató, meleg energia, ami mindig is hiányzott az életedből. Azért, hogy ebben részed legyen sok mindent elviselsz. Hasonlít is mindez valakinek az energiájára, aki egy korábbi szerelmed volt és még mindig nem engedted el teljesen.

A nagy mell fétised igen erős fixszációd lett mostanra és az is izgató lehet számodra, amikor a partnered áttetsző és hiányos öltözékben látod. Jelenleg nem vágysz másra és nem is fogsz ebből kilépni. Erős lélektársi szövetség ez, ami valószínű, hogy egy korábbi inkarnációban jött létre, ahol épp fordítva alakultak a nemi szerepek.

Oszd meg a cikket