Erotikus vágyak/BEVEZETŐ

Ne feledd, hogy az üzenetek a kollektív tudattalanból származnak, így nem szólhatnak mindenkinek. Ezen felül minden, amit itt olvasol semmilyen terápiás vagy gyógyulási célt nem szolgál. Elsődleges cél az inspiráció és az, hogy picit segítsen kimozdítani a megszokott gondolati és érzelmi sémáidból.

LAPOK

1.HALÁL

2. MÉRTÉKLETESSÉG

3. MÁGUS

Mindhárom lap Nagy Arkánum, ami egyértelműen változást jelent. Valamit, ami akkor is be fog következni, ha ellenállsz. Az üzenet első részében mindhárom lap együttes energiáiról írok. A továbbiakban pedig egyesével részletesebben kifejtem, mi a jelenlegi üzenet, ami elsősorban azért jött létre, mert az önismereti úton a szexualitás is ugyanolyan fontos téma, mint bármi más az életünkben.

Választhatsz, hogy melyik elemzést nézed meg de elolvashatod az összeset is, mert mindegyikben lehet számodra fontos információ.

A Taronak 21+1 db Nagy Arkánum lapja van, amelyek tulajdonképpen az önismeret, a tudatosság fejlődésének különböző szakaszait és állomásait is jelzik. Ezekről a Tarot tanfolyamon is tanulunk. Ha ismered ezt a hármas felosztást, egyből rálátásod lesz arra, hogy egyes témákban te éppen hol tartasz az utadon.

KOLLEKTÍV ÜZENETEK

Jelen esetben a háromból egy lap (MÁGUS) mutatja azt, hogy még rengeteg kétely, kérdés, függés, függőség, panaszkodás és fájdalom uralja az életed. A testi örömök szintjén is. Többen is vannak itt olyanok, akik kizárólag önkielégítéssel tudnak a csúcsra jutni, de ha nem erről van szó, akkor is egy fantáziavilágban mozognak szeretkezés közben, ami nem közös, nem azonos megélés a partnerrel. Vagyis a másik fél a valós vágyaidról semmit nem tud, így becsapod magad és őt is, hiszen a szexuális izgalmat általában nem ő, hanem egy általad legyártott fantáziakép kelti éltre.

Azokra a dolgokra fókuszálsz, ami hiányzik az életedből, ami pedig megvan, azt gyakran természetesnek veszed. Sokszor a tested azonnali kielégülése, az orgazmus gyors elérése nem más, mint egy eszköz, amelynek egyetlen célja, hogy oldja a szorongásodat. Így a mély érzelmi intimitás és az egyéni felelősségvállalás sem jön létre.

A másik két lap ( HALÁL, KIEGYENLÍTŐDÉS) abba a fejlődési csoportba tartozik, ahol már elindultak a tudat tisztaságát emelő cselekvések. Elkezdtél kiemelkedni az anyag, az ösztön szintjéről, ahol kizárólag a szükségletek kielégítése a cél.

Szexben vágysz valamire, ami még soha vagy csak korábban, meghatározott ideig volt az életed része. Az extrém, estenként perverz vágyaid már nem adnak olyan kielégülést, mint korábban. Keresel valamit de nem tudod mit. Lezárnál valamit de még azt se tudod, mi lehet az, amivel végleg szakítanod kellene. De érzés szintjén megjelent, hogy valami nincs rendben és változtatnál.

Szexuális kontroll és manipuláció.

Vagy te vagy, aki él vele vagy olyan partnert választasz, aki fegyverként használja ellened a szexuális vonzerejét, és ezzel próbál manipulálni téged. Ez gyakran jelenti a lelki intim együttlétek illetve a szex teljes megvonását is!

Érzések figyelmen kívül hagyása, anyai minőségek egyensúlyának megbomlása, álarcok, intimitás elutasítása, transzneműség miatt érzett kirekesztettség érzése.

Ha nő vagy sokszor az erőd olyan pusztító, hogy azzal szinte kasztrálod a férfiakat. Vagy épp az anyai minőség egyensúlya billen ki, ami szintén nem sugároz kellő erotikát. Ha férfi vagy, a lelki intimitást elutasítod, csak a testi szükségleteid kielégítését tartod szem előtt. Kedveled a szerepjátékokat is.

Szexszel kapcsolatos függőségek is megmutatkoznak: porno, maszturbáció, prostituáltak iránti vonzalom

Társfüggőség, illetve függő társ is megjelenik.

Folytatás a következő részekben.

FIGYELEM!

Nagyon erős üzenetek jöttek. Ezért kérek mindenkit, hogy olyan lelki és érzelmi állapotban olvassa el, amikor stabilnak érzi magát. Ezen felül, amit nem érez magáénak azzal ne foglalkozzon és ne keresse, hogy vajon tényleg így van-e az életében! Hiszen, ami jelen van, azt azonnal tudni fogja! Az is meglehet, hogy csupán egy-egy mondat vagy bekezdés lesz releváns.

Ha a HALÁL Nagy Arkánum lapját választottad a következő üzenet neked szól.

Oszd meg a cikket