Miben és mennyire vagy befolyásolható és mindez hogyan hat az életedre?

A befolyásolhatóság sok mindentől függ: élethelyzet, lelki és fizikai állapot, kognitív zavar, depresszió, önismeret hiánya, függőségek, érzelmi állapot etc. Léteznek nyílt és rejtett manipulációs módszerek. Ez a két módszer sok mindenben különbözik de egy közös pont biztos, hogy megtalálható mindkettőben: az érzelmekre próbálnak hatni. Minden érzelemre, arra is, amit elfojtasz, leválasztasz vagy letagadsz, mivel ezek ugyanúgy jelen vannak, mint a tudat szintjén felvállalt érzések.

A TARO-ban az ÉRMÉK 9-es lap most arról árulkodik, hogy fiatalon nagyon, most már kevésbé de mindig hagytad magad, hogy meggyőzzenek valamiről, amiről sokszor tudtad, hogy nem neked való. Vagy azért, mert nem érezted magad benne jól vagy azért, mert rengeteg energiát emésztett fel az életedben. Kifejezetten önzetlen és empatikus személyiség típus vagy, aki sokszor inkább a környezetét, párját, családját helyezi a saját vágyai, igényei, érzései elé, mintsem azt, ami számára megnyugvást, pihenést vagy örömöt adhatna.

Számodra a legnagyobb feladat, hogy saját magaddal is legyél empatikus és segítőkész és ne hagyd magad a romantikus érzések által befolyásolni.

Rendkívül jó az intuitív képességed de ezt leginkább arra használod, hogy másokat támogass vele. Amikor az életedben olyan partnered volt, aki a te energiádból/érzelmi, anyagi támogatásodból élt, minden esetben az ő akarata és kívánságai jutottak érvényre és már csak akkor kaptál észbe, hogy valami itt nem jól működik, mert nem kölcsönös és kiegyenlített, amikor már szellemileg, érzelmileg és fizikailag is lemerültél.

Stresszoldásra gyakran használod az alkoholt (nem feltétlen nagy mennyiségben) és ebben a tudatmódosult, bódult állapotban nagyon erősen befolyásolható vagy. Ilyenkor gyakran megesik, hogy olyan dolgokra is igent mondasz, amelyekre egyébként nem szoktál. Előfordulhat, hogy vagy te vagy a párod társfüggő de mindenképpen érzékelek valami masszív függőséget, ami befolyásolja, hogy egy-egy adott helyzetben mennyire vagy manipulálható.

Az önreflexiód olykor nagyon jól működik, máskor viszont képes vagy arra, hogy felfűzd magad egy olyan illúzióra, amit valaki más hozott létre, nem hozzád tartozik. Nem a te feladatod kitisztítani mások elméjét, hogy tisztábban lássák, miben vannak és mi lenne a helyes irány.

Több figyelmet és időt kellene fordítanod saját magadra és elkezdeni gyakorolni a “NEM” szó kimondását, mert úgy érzem nagyon nehezedre esik egy számodra szeretett személynek azt mondani, hogy valamit nem teszel meg vagy nem segítesz neki. Ilyenkor mindig kérdezz meg magadat: Kihez tartozik ez? Valóban az én feladatom megoldani, amit kér?

Önismereti inspiráció

A 9-es szám és a sólyom szimbolikája

A SÓLYOM szimbolizálja a szellemet, a szabadságot, a gyorsaságot, az éleslátást, az önuralmat.

Ha megengeded, hogy a sólyom berepüljön a világodba és kitárja a szárnyait, akkor megengeded, hogy felébressze szunnyadó szellemed, és rajta keresztül, az ő segítségével felül tudj emelkedni minden olyan nehéz helyzeten, amibe az utóbbi időben belekerültél. Ezen kívül támogat a tisztánlátásban, abban, hogy egy adott problémára, feladatra madártávlatból tekints, eltávolodva fizikailag és érzelmileg is az adott helyzettől. Ezzel sok új nézőpontot leszel képes beemelni, olyanokat is, amelyeket korábban elutasítottál, mert azt gondoltad, hogyha azt a valamit megteszed, kimondod, az önzőség és nem helyénvaló. a Sólyom üzenete, hogy kövesd a belső igazságodat és ez segíteni fog az érzelmi stabilizációban és az önbecsülés fejlesztésében.

A 9-es szám a legmagasabb szellemi szám.

Benne van az összes szám rezgése. Feloldódást, hitet, összegzést mutat. Jelen esetben arra figyelmeztet, hogy maradj önálló individuum és soha ne olvadj fel teljesen a párodban, ne válj vele teljesen eggyé. Ilyenkor ugyanis feladod magad és átadod neki az életed feletti irányítást. A szeretet nem teljes azonosulást és teljes kiszolgálást jelent. Amikor engedsz ennek az erőnek, mindig kibillensz és érzelmileg szélsőséges és bizonytalan leszel. Ez tovább gyengíti a köztetek lévő egységet és ha ebben a helyzetben a részleges elkülönülés helyett a teljes azonosulást választod, idővel nemcsak érzelmileg, szellemileg, hanem fizikailag is teljesen le fogsz merülni.

A befolyásolhatóság hatásai az életedre

Csökken az önbecsülés, gyengül az önbizalom és a hatékony döntéshozatali képesség. Növekszik a félelem, a kétely, a szorongás. Érzelmileg hamarabb kibillensz és sokszor reagálsz szélsőségesen. Inaktív leszel és csak reakciókat adsz az eseményekre, nem te vagy az, aki aktívan kezdeményez. Mindez a jelenlegi helyzetet vázolja, azt, ami az olvasás pillanatában fennáll, amin bármikor tudsz változtatni cselekvéssel, fókusz -vagy rutinváltással.

A kollektív üzeneteim soha nem stagnáló helyzetet mutatnak, csak egy állapotot. Céljuk, hogy felhívják a figyelmed arra, hogy mindig van több lehetőséged is, hogy változtass valamin, ami számodra már nem jó vagy amiben már nem érzed jól magadat.

Oszd meg a cikket