Mire lesz lehetőséged a következő 7 napban?

Időbélyeg nélküli üzenet.

Mindig sokkal több választási lehetőségünk van egy adott élethelyzetben, mint azt elsőre látjuk vagy gondoljuk. Amíg a tudatunk szűrője destruktív gondolatokkal és érzésekkel terhelt, leginkább a kifogásokat, a kizáró okokat érzékeljük és csakis azt vesszük észre, ami nincs, ami számunkra elérhetetlen. Ahogy tisztul ez a szűrű, úgy válnak láthatóvá a lehetőségek, amelyek korábban is a rendelkezésünkre álltak, de nem használtuk, nem éltünk vele. Mert észre sem vettük. Számunkra akkor láthatatlanok voltak. A tudat tisztulásával nemcsak a lehetőségeinket, hanem önmagunk és mások érzéseit is azonnal és tisztán érzékeljük és megértjük.

A következő hét napban egy helyzet, amiben már régen nem volt egyensúly és kölcsönösség elkezdi felfedni és megmutatni magát. Így számodra is láthatóvá válnak a kiegyenlítetlenségek.

Valaki többet ad, mint amennyit kap. Nem feltétlen jelent ez szándékos kihasználást, sokkal inkább azt érzem, hogy a két félből az egyik indokolatlanul sokat ad, a másik pedig ezt szó nélkül elfogadja és nem viszonozza. Lehet évek óta ebben a kibillent helyzetben éltek.

Amennyiben továbbra sem vagy hajlandó szembenézni a negatív és sok esetben fájdalmas érzéseiddel, a következő 7 napban sem lesz változás. Menekülsz valamilyen érzés elől. Semmiképpen nem szeretnéd újra átélni, megtapasztalni. Ez a korábbi negatív tapasztalat azonban most gátol téged a tisztánlátásban.

Semmilyen program vagy utazás sem fog most megoldást adni arra a helyzetre, amit időszerű lenne rendbe tenned. Rövid távon elterelheti a figyelmed egy nyaralás de az is megtörténhet, hogy épp a pihenés alatt fog felerősödni valamelyik elfojtott érzésed, amivel nem akarsz foglalkozni.

Amit még érzékelek, hogy ez családi/párkapcsolati probléma, amiben vagy a női és a férfi minőségek keveredtek össze vagy pedig valamelyik fél nem tud kiteljesedni ebben a kapcsolatban.

Családon belüli anyagi függőségi helyzet is fennállhat de az alá-és fölérendeltség mindenképp jelen van.

Amire figyelhetsz a következő 7 napban, hogy melyek azok az érzések, amelyek rendszeresen kibillentenek az érzelmi egyensúlyodból. Segítségedre lehet, ha összeírod ezeket egy füzetbe és megpróbálod megfogalmazni, hogy melyik érzés, milyen cselekvéshez/történéshez köthető.

A legfontosabb üzenet ebben a következő 1 hétben, hogy foglalkozz az érzéseiddel, főleg azokkal, amelyeket rendszeresen elfojtasz vagy letagadsz. Ha ezt megteszed lehetőséged kaphatsz arra, hogy olyan dolgokat tapasztalj meg, amelyektől korábban féltél, ezért úgy tettél, mint aki nem látja.

Új lehetőségek csak a letagadott/elfojtott érzelmeiddel való szembenézés után érkezhetnek az életedbe.

Oszd meg a cikket