Mire nem figyelsz? Mire kellene?

Életünk során sokszor előfordul, hogy szemünk előtt van a nyilvánvaló igazság de nem akarjuk, nem merjük meglátni, mert az a világ, hit, elképzelés vagy álomkép, amit felépítettünk egyből összedőlne. Akkor fordul elő hasonló összeomlás, amikor valamihez azért ragaszkodunk mindenáron, mert már az énképünk szerves része és elképzelni se tudjuk, hogy kik vagyunk, kik lehetünk nélküle. Lehet ez egy ember, de lehet hit, értékrend, életstílus is.

A KARDOK 4-es álló helyzetben is egy igen elszigetelt és megrekedt állapotra utal. Fordított helyzetben, ahogy jelen esetben kaptuk a lapot, egy teljes beragadt és inaktív élethelyzetre utal, amelyben nem a valóságot éljük, hanem vagy a régmúlt emlékeiben szörfözünk, vagy pedig egy általunk legyártott és elviselhetőbb álvalóságban éljük a mindennapjainkat. Egy ilyen élethelyzetben szinte semmit nem veszünk észre, ami kimozdíthatna ebből a testi, lelki, szellemi némaságból.

Amikor leválasztjuk magunkról érzés-és gondolati szinten is a valóságot, akkor kell helyette valami más, ami védelmet és biztonságot adhat. Úgy érzem, számodra a védelem, most egyet jelent azzal, hogy elzárkózol az emberek elől és az emlékeidben élsz. Magányosnak érzed magad, akkor is, ha családban vagy párkapcsolatban vagy.

Amennyiben a leírtakkal nem tudtál azonosulni, abban az esetben egy konkrét dologra, eseményre vagy megélésre vonatkozik mindez, ami átmenetileg van jelen az életedben de egyáltalán nem tudsz vele mit kezdeni. Éppen ezért, most visszavonultál gondolkodni.

Számodra a szembesülés nagy időszaka jöhet. Érzed, hogy szükséges lenne rálépned egy bizonyos transzformációs útra annak érdekében, hogy a feleslegessé vált tudati, szellemi, érzelmi és fizikai ragaszkodásaidat is képes legyél hátrahagyni.

Mindaddig önbecsapási folyamatban vagy amíg kifogásokat gyártasz mindarra, amit nem akarsz megtenni, pedig régen eljött az ideje. Ha túl hosszúra nyújtod ezt a kivárást, akkor benne ragadhatsz egy számodra egyáltalán nem kedvező helyzetben, amiben nem leszel képes semmilyen produktivitásra.

Amire figyelned kellene!

Sok új lehetőség van előtted. Vadonatúj kapcsolatok, új munka, vagy feladatkör, esetleg valami új hobby, ami hívogat egy ideje. Talán az utóbbi időben elmaradtak mellőled a régi barátok és ez elbizonytalanított, hogy jó úton jársz-e, de ne aggódj, most számos lehetőséget fog kínálni az élet, hogy kölcsönös, szeretetteljes kapcsolatokat alakíts ki olyan emberekkel, akik értékelnek, tisztelnek és megbecsülnek téged.

A bőség minden területen körbevesz téged. Nyisd fel rá a szemedet és ne azt nézd, mi nincs. Helyezd a fókuszt arra, hogy mi az, ami van, illetve lehetséges, hogy elérd.

Amennyiben nőként olvasod ezt az ÉRMÉK ÁSZA most olyan lehetőséget kínálhat, ami kívül- belül megújulást hozhat. A virág kibontja szirmait, a termés beérik. Lehet van valami, amibe régóta sok energiát fektettél de még nem hozott neked sikert vagy elismerést. Most eljöhet ez az időszak, amennyiben a KARDOK 4-es inaktivitásából kilépsz és befejezed az állandó halogatást. Speciális esetekben jelentős anyagi haszon várható, ami lehet, hogy örökség által lesz a tiéd.

Férfiként egy jövedelmező állással, egyszeri magas jutalommal vagy egy gyönyörű és magabiztos nő szerelmével ajándékoz meg az élet.

Végérvényesen eljegyezheted magad a bőséggel, amennyiben ráirányítod a figyelmedet mindarra, amitől eddig féltél és elkezdesz cselekedni. Ahogy megindulsz az Égiek elkezdenek támogatni. Először kisebb dolgokban és ahogyan haladsz előre, egyre több mindenben érzed, hogy soha nem látott anyagi és egyéb sikerek érnek.

Eljött az idő, hogy megtanuld a félelmeidet kezelni.

Talán azt már tudod, hogy a félelmeink, különböző intenzitással de mindig velünk vannak. A hozzáállásunktól függ, hogy milyen erővel lesznek képesek hatni az életünkre. Rombolni vagy építeni hívjuk őket.

A félelmeket nem legyőzni kell, mert nem ellenségeink. Tedd őket a szövetségeseiddé és élj mostantól ebben az áradásban. Soha ne alkudj meg semmi olyannal, amiben nem érzed jól magad és állandó érzelmi disszonanciát teremt az életedben.

Oszd meg a cikket