Foglalás

Hírlevél

Előfizetés

30 éve foglalkozom emberekkel és segítek, támogatok valamilyen formában. Fejlesztő coachként általában 30 feletti nőknek segítek, mindegy, hogy épp válnak vagy házasságban élnek, van-e gyerekük vagy nincs. Egy valami fontos, hogy legyenek elkötelezettek a saját életük megváltoztatásában.  

Coacholható témákban mindenkinek tudok segíteni
 a tudatosság és önismereti fejlődés területén, aki komolyan veszi saját magát és azt egy egyszerű tényt, hogy a változás lehetősége mindig minden pillanatban a rendelkezésére áll.  Akkor is, ha az elindulás pillanatában ebben még bizonytalan. Amikor először az érzések szintjén megjelenik a vágy, akkor kell elindulni és egyáltalán nem baj, ha az elején még nem látja az út végét. Nem is kell, épp elég, ha mindig a következő lépést ismeri.  

A
média területéről érkeztem a coach szakmába, de az is lehet, hogy a coach hivatás érkezett meg hozzám, rám talált, amikor erre készen álltam. 
Azt hiszem, így történt, mert mielőtt coach lettem néhány kihagyhatatlan magánéleti és szakmai utat be kellett járnom, ahhoz, hogy biztosan érezzem,
17 év televíziós szerkesztői, műsorvezetői munkát követően mi az, amivel 40 éves korom után foglalkoznom kell. Felkészítő trénerem, az írás ráébresztett, hogyan, mikor és merre induljak el, és persze az olvasók, akik mellém szegődtek és elkezdték olvasni és szeretni a blogomat. 


2
012-ben a Csigaház Bloggal* indult minden, ami ahhoz kellett, hogy aztán később, 2016-tól coachként dolgozhassak. 
A blogírásból könyv is lett „A szív bátorsága”, ami ma már számtalan nőnek nyújt a nehéz időkben, szakításhoz, váláshoz, újrakezdéshez igen komoly segítséget. A műfaja, ahogy egy kollégám találóan nevezte, női füveskönyv. A szórakozás mellett egyben támogató, coach eszköz is, fejleszti az intuitív és asszociatív képességeket. Jómagam is használom, mind egyéni, mint csoportos foglalkozásokon. 


Két verseskötet után belekóstoltam egy másik műfajba is, amit azóta sem bántam meg. A szív bátorsága és az új irány, amit kijelöltem magamnak azóta is szép sikereket hozott nekem. Működtettem egy támogató Női Klubot, tartottam fejlesztő csoportos foglalkozásokat és workshopokat. 

Visszatérő előadója voltam a dunaszerdahelyi „Mert Nőnek lenni jó” rendezvénysorozatnak, ahol különböző nőket érintő témákban tartottam előadásokat. Itt látott meg először a pozsonyi családi lap a Vasárnap Magazin akkori szerkesztője és felkért, hogy legyek a munkatársuk. 8 évig voltam állandó szerzője a magazin Lélek rovatának, mint fejlesztő coach és újságíró. Több, mint 10 év újságírói tapasztalattal elsősorban szakmai, azaz életvezetési témában írtam cikkeket.

A gyakorlat- és megoldás orientált, cselekvés, változás- és cél fókuszú, kreatív coachingot képviselem. 
Kiemelten foglalkozom az érzelmi tudatosság, az intuíció és az önismeret fejlesztésével
A Tarot és egyéb kártyákat is az önismeret, az intuíció és a tudatosság fejlesztésére használom. Nem foglalkozom jóslással! 
Velem született spirituális képességemet is az egyéni fejlesztések szolgálatába állítottam. 
Mindig kitűzött célokon dolgozunk, de természetesen, miközben hétről hétre fejlődik, változik a gondolkodásod, a fókuszod, az érzéseid és a nézőpontjaid a kitűzött célodnál sokkal többet is elérhetsz. Egyre többet látsz, érzékelsz és tapasztalsz a világból, amit korábban nem. A magadra fordított figyelem, energia és az önismereti és tudatossági "munka" soha nem látott távlatokat nyit meg az életed minden területén.

Egyéb témáim, amivel megkereshetsz, amennyiben úgy érzed elakadtál az életedben.
-párkapcsolat
-konfliktus-és válságkezelés
-kiégés
-k ommunikációs problémák
-önbizalom, önértékelés, önbecsülés, önszeretet fejlesztése
-erőforrásaid tudatosítása és megerősítése

JDONSÁG!
2024. áprilisától lehetőséged van arra is, hogy az egyéni, life coaching fejlesztéssel párhuzamosan, azt kiegészítve a tested egészségéről is gondoskodj. A Gyenes Coaching professzionális, egyedi és egyénre szabott módon tud neked abban segíteni, hogy ne csak az izmaidat, hanem a test tudatosságodat is fejleszd és a táplálkozási szokásaidat is tudatosan alakíts ki.

Végzettségeim, kompetenciáim
Debreceni Egyetem, felnőttképzési menedzser szak 
Juhász Gyula tanárképző Főiskola, Szeged, pedagógia-média-menedzser szakirány 
Lemma Coaching, life és team coaching 
Theta Healing instruktor 
Access Bars facilitátor

*Ha mostantól te is szeretnéd olvasgatni a Prémium Csigaház Blog hetente megújuló tartalmait vagy érdekelnek az aktuális kollektív, Heti Üzenetek itt tudsz regisztrálni az oldalra. Regisztrált tagként pedig nemcsak a Prémium Blog teljes tartalmához lesz hozzáférésed, hanem számos egyéb előnyt is élvezhetsz.