Foglalás

Hírlevél

Előfizetés

FEJLESZTŐ COACHING

Amit tudnod kell, ha engem választasz. Kedvelem a kreatív coaching módszereket. Éppen ezért, hétről hétre mindig olyan feladatot kapsz, ami nemcsak a határaidat feszegeti, hanem örömöt is ad. Mindig megoldás orientáltan és személyre szabottan dolgozunk. A munkafolyamatot és a házi feladatokat kifejezetten hozzád igazítom annak érdekében, hogy a legjobb végeredményt kapjuk. Nagy hangsúlyt fektetek az érzelmi tudatosság és az intuíció fejlesztésére. A 4 alkalmas fejlesztő csomagban több, mint tíz, a hétköznapi életben azonnal felhasználható gyakorlati módszert is elsajátíthatsz.

A fejlesztő Life Coaching/Sétáló Coaching kiemelt témái: önismeret, érzelmi tudatosság, lelki-tudati-érzelmi transzformáció, elengedés, konfliktuskezelés, válságkezelés, de kereshetsz párkapcsolat, válás utáni újrakezdés és kiégés témakörökben is. A konzultációk az év nagy részében kizárólag online zajlanak Google Meet-en. 
A sétáló coaching szolgáltatás az egyetlen, ami személyesen zajlik, és májustól szeptember végéig lehet rá időpontot foglalni. 
Helyszín: Margit-sziget, Árpád-híd felöli oldal. Mind az online, mind az időszakos személyes konzultációk ideje 60 perc. A fejlesztő life coaching szolgáltatást hetente vagy kéthetente alkalmanként vagy 4 alkalmas bérlet formájában lehet igénybe venni. A bérlet érvényessége a vásárlástól számított 4 hét.