Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/montorff/montorffy.com/html/templates/csigahaz_csigaalap2/functions.php on line 194

Csigaház

"Szükséges néktek újjászületni"

Az ősi lélektannak egyetlen alapvető parancsolata van:

"Szükség néktek újjászületni! " 
(Müller Péter: Benső mosoly)

Újjászületni pedig csak az az ember tud, aki már képessé tette magát a változásra, várakozásra. Türelmes és alázatos.

Újjászületni csak hittel és szeretetben szabad. Édes és merész áramlásban. Szabadon. Szorongva vedleni sok kínlódás árán lehet és a folyamat sohasem tud teljes lenni.

Az újjászületésben már nincs félelem.A cselekvés nem hagy félni, mert mész, teszed, amit elhatároztál és nincs időd félni. Ha mégis rettegve bontod le magadról a felesleges rétegeket, megtelsz veszélyes, visszahúzó aggodalmakkal, és nagyon hamar újra cselekvőképtelen leszel és másokat hibáztatsz azért, mert nem vagy boldog.

Anyává érni a legnagyobb újjászületés, mert közben érett asszonnyá is át kell, hogy változz. Többé nem lehetsz az, aki a gyermeked születése előtt voltál. Ha nem változol elbukhatsz, mint anya, és elbukhatsz, mint asszony és feleség is.

Minden változásban angyali érintés van. A változásra való képtelenség bezár és magadba temet. Alkalmatlan leszel az öröm befogadására, mert változás nélkül csak a hiányok erősödnek benned, és a teljesség hiánya lesz a legerősebb.

Tedd magad alkalmassá a változásra, mert úgy van, hogy vágynod, kérned, cselekedned kell, és megadatik.