Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/montorff/montorffy.com/html/templates/csigahaz_csigaalap2/functions.php on line 194

Mit szeretsz benne?

Mit szeretsz benne? A hangját vagy a nevetését? Hogy kérdés nélkül mindig beleiszik a borodba, hogy megérinti lágyán a csípődet, amikor elmegy melletted a konyhában, és ez számodra is olyan természetes, mint a levegővétel? Vagy azt szereted, hogy imád és megdöglik érted, és nem tud nélküled élni? A rajongását szereted? Tetszik, hogy valaki képes ennyire, minden gondon, időn, téren át ennyire szeretni vagy azt az embert is szereted, aki a rossz napjain megbánt téged, és nem érted, miért tette?
 
Mit szeretsz benne? Igazi-e a valódi, és valódi-e az igazi, és egyáltalán mi az, amiért őt választottad?
Fontos kérdések.  A válasz megmutatja azt is, te ki vagy és hogyan, milyen mélységig mersz szeretni. Tudod-e mit jelent a szeretet magas rezgésén egy életen át boldog alázattal várni az estét, amikor hazaér, hogy megcsókoljon újra? Ő, akit választottál, és akiben benne van az a szeretet is, amelyet választottál magadnak, magadért. Érte. Kettőtökért.
 
 
A kép forrása:pinterest.com