Foglalás

Hírlevél

Előfizetés

LIFE COACHING

Fontos tudnivaló, hogy a tanfolyam keretében nem life coachokat képzek, hanem a mindennapokban azonnal felhasználható coach szemléletmódot, illetve azonnal felhasználható módszereket tanítok, legyen szó tudatosságról, önismeretről, eredményes kommunikációról vagy konfliktuskezelésről. 

Éppen ezért a tanfolyamot kiemelten ajánlom közép-és felsővezetőknek, felnőttképzési- és oktatási menedzsereknek, pedagógusoknak, óvónőknek, egészségügyi szakembereknek, túravezetőknek, rendezvényszervezőknek, profi és amatőr sport edzőknek és minden olyan hivatásban dolgozó felnőtt, 18 életévét betöltő embernek, akinek fontos, hogy mind a munkájában, mind a magánéletében kiegyensúlyozott, örömteli és tudatos életet éljen. Képes legyen többek között a hatékony és asszertív kommunikációra, rugalmas feladat - problémamegoldásra és a hatékony  konfliktuskezelésre. 

A 3 hónapos 90 %-ban gyakorlatcentrikus képzés során olyan coach kompetenciákat tudsz elsajátítani, amelyek, mind számodra, mint pedig az ügyfeleidnek, munkatársaidnak, tanítványaidnak hasznára válhat. Az oktatás személyes, hetente kétszer, 6 órában, hétvégén zajlik. Több, mint 50, a gyakorlatban azonnal felhasználható módszert tanulhatsz meg. Ezen felül elsajátíthatod az NLP, a tranzakcióanalízis, a rendszerállítás, a meditáció, az intuitív kártyaelemzés és írás terápia alapjait. Az oktatás kis létszámú csoportban folyik, melynek minimum létszáma 4, maximum létszáma 6 fő. A képzés évente 1 alkalommal indul.
 
A tanulás alapvetően csoportos és személyes formában zajlik, de megbeszélés alapján egyénileg, online vagy személyes részvétellel is megoldható. Ebben az esetben gyakorló partnert kell keresned, aki lehetőleg nem családtag, nem rokon és közeli barát. 
A soron következő csoportos oktatás indulásáról és az aktuális akciókról hírlevélben és közvetlen e-mail üzenetben is küldök információkat. Jelentkezni e-mailben lehet, ezt követően küldöm a fizetési linket. Kizárólag fizetés után válik aktívvá a helyed a csoportban.
A képzés helyszíne: III. kerület Huszti út 32. (Bejárat a Szőlőkert utca felől!)

LIFE COACHING TANFOLYAM
Egyéni képzés
Megveszem
Az egyéni csomagot

450.000 Ft / 3 hónap

LIFE COACHING TANFOLYAM
Csoportos képzés

Az alábbi űrlap kitöltésével megadhatod az elérhetőségedet, hogy közvetlenül tudjalak értesíteni a következő csoportos tanfolyamidőpontjáról és a jelentkezés részleteiről.
(6 fős csoportban 300.000ft/fő/3 hónap) 

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.