Foglalás

Hírlevél

Előfizetés

Előfizetés / Regisztráció

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! 

Ha még gondolkozol azon, hogy érdemes-e előfizetned, a legjobb helyen jársz. Itt minden információt megtalálsz, milyen előnyöket élvezhetsz, ha regisztrálsz az oldalra. A prémium tagságnak számos olyan előnye van, amely hozzájárulhat a lelki egyensúlyod megteremtéséhez. Segíthet a fókuszváltásban, motivációt és új lendületet adhat.

Az előfizetés előnyei

  1. Elsőként értesülhetsz az aktuális kedvezményekről és a különböző tanfolyamok és kurzusok indulási idejéről.
  2. Hozzáférést kapsz a Heti Üzenetek támogató csomaghoz, amely hetente egyszer, vasárnap, különböző témákban kollektív Tarot üzenetekkel, fejlesztő coaching kérdésekkel és inspiráló gondolatokkal jelentkezik.
  3. Jogosultságot kapsz a Prémium Blog teljes tartalmához, ami sehol máshol nem olvasható, csakis ezen a felületen. A Prémium Blog tartalma azért is különleges, mert a blog bejegyzésekhez minden esetben tartozik kreatív, fejlesztő coaching feladat vagy kérdés is.
  4. A regények, novellák és versek pedig minden napra adhatnak neked egy kis lélek támogatást és fejlesztik az érzelmi tudatosságodat, intuíciós képességedet.

A pénztárcabarát havi előfizetéses rendszer három különböző előfizetési módot tartalmaz, hogy mindenki ki tudja választani azt, ami számára a leginkább megfelelő. Regisztrálni kizárólag az adott tárgyhónap elején 7-ig lehetséges. 

A REGISZTRÁCIÓ MENETE

1. Válaszd ki a számodra megfelelő előfizetést.
2. Töltsd ki az előfizetési űrlapot.
3. Fizesd ki a kiválasztott előfizetés árát.
4. Fizetés után, nem azonnal de küldöm e-mailben a belépéshez szükséges adatokat. Mivel ez nem egy automatikus válasz, nem gép, hanem manuálisan, személyesen én intézem, ezért a jelentkezők számától és egyéb tényezőktől függően 24-48 órán belül fogod megkapni a belépéshez szükséges adatokat. Előre is köszönöm a türelmedet!
5. Belépés után ne felejts el új jelszót beállítani.


Légy te is a prémium tag, iratkozz fel a hírlevélre és csatlakozz az Insta, a Facebook, a TikTok oldalamhoz és a zárt Facebook csoporthoz!

Előfizetési lehetőségek

Havi előfizetés

Havidíj: 1.990 Ft

Havonta fizetendő, tárgyhó 7-ig

Ezt választom

Féléves előfizetés

Havidíj: 1.200 Ft

Félév egyben fizetendő, tárgyhó 7-ig
7.200 Ft

Ezt választom

1 éves előfizetés

Havidíj: 900 Ft

1 év egyben fizetendő, tárgyhó 7-ig
10.800 Ft

Ezt választom