Rólam mondták

Drága Letti!
Brutális anyagot állítottál össze!!!
Fekete öves önfejlesztőként is csak csak kapkodom a fejem!!! Te magad voltál számomra a biztosíték arra vonatkozóan, hogy ez a kurzus nem lesz az ablakon kidobott idő, de messze túlteljesítettél minden szinten.
Végtelenül csodállak,azért ahogy ezt a 3 hónapot viszed! Látom és tudom, hogy e mögött rengeteg háttérmunka van!
Hálásan köszönöm neked ezt a kurzust, mert rengeteg felismerést és megértést hozott mind magammal, mint a környezetemmel kapcsolatban!
Köszönöm!”

Lívia

Ha azt kérdeznék mitől volt más ez a kurzus, mint a többi hasonló?
Ennyit mondanék:
A "LettisÉGtől". 💗Letti derűs, sugárzó lénye, támogató jelenléte biztonságos teret adott.
Profin terelgetett minket önmagunk tiszta fényéhez.
Kaptunk eszközöket amikkel könnyedén visszatalálhatunk az utunkra.
Az általunk járt, fényes ösvényen is lehetnek akadályok, de kezünkben a "fűszer" amit alkalmazhatunk.
Rajtunk áll, hogy a megfelelő pillanatban cselekedjünk.
A lényeg a "csinálásban" van... 🙂
Hajrá!Hálás köszönet Lettiségedért! 🙌✨💫

Csilla

Drága Letti!
Először is engedd, meg, hogy megköszönjem a csoport létrehozását. Az ötleted nélkül nem írhatnék most szuperlatívuszokban erről a 3 hónapról. Annyi tudást adtál át nekünk, hogy ha csak rágondolok is zsongani kezd a fejem.
A következő hónapokban azt hiszem lesz min törni a fejem. Lesz és van is mit átgondolni az életemről. Az általad tanítottak nem csak erőt adnak, irányt mutatnak, de hangárnyi fényt is felkapcsolnak, bennem biztosan.
Köszönöm, hogy figyeltél ránk, hogy tudásod egy kis szeletét megosztottad velünk, hogy bármikor, ha szükségét érezzük, elővehessük a tanultakat és a már fejlettebb Énünk gyorsabban és zökkenőmentesebben juthasson át az akadályokon.

Edina

Drága Letti ,
Hihetetlenül gyorsan elrepült ez a 3 hónap!
Hálás vagyok a megérzéseimnek ,amelyek azt sugták ott a helyem.
Szeretnèm megköszönni a kurzus során kapott rengeteg energiát odafigyelést, hitelességet és tudást amit átadtál nekünk.
Köszönöm, hogy útmutatást kaptam, hogyan ismerhetem meg jobban mi rejtőzik bennem.
A tananyag ötvözve a kisugárzásoddal, a professzionalizmusoddal és energiáiddal messze felülmúlta az elképzelésemet.
Nekem személy szerint nagyon sok felismerést hozott ez a 3 hónap és olyan tudás birtokába jutottam, ami óriási lendületet adott az önfejlesztő, önismereti folyamataimban.
Hála van bennem és köszönet mindenért !

Ibolya

Egy kis Letti coach-method hype🙏🏻❤️
Szeptemberben jómagam is elkezdtem a közös munkát Letti új koncepciójában. Maximálisan profi és számomra biztonságos szakmai és szívbéli törődés baldachinja alatt teltek el nagyon gyorsan ezek a hetek. Szuper, hogy a saját tempómban tanulhattam és ezzel együtt hatékony önfejlesztő munkát végezhetek funkcionálisan is. Letti anyaga bőven feladta a játékosan nehéz leckémet a következő pár hónapra is.
Köszönöm szépen Letti! Megtanítottad nekem azt, hogyan lehet a padlómon lévő emociónális (💩) kincseket nem csak látni, hanem bánni velük és így gyógyító elixírré változtatni!

Judit

Lettinél végre megtanultam, hogy nem kell mindig mindennek tökéletesnek lennie. Rávezetett mennyire veszélyes dolog rutinból élni, és hagyni, hogy a megszokások vigyenek tovább. Azt, hogy mennyire fontos néha kicsit megállni. Olyan kérdéseket kaptam tőle, amik talán soha nem merültek volna fel bennem. Tanácsot sosem adott, de bármilyen kusza problémával mentem, segített kibogozni, ezzel új nézőpontot kaptam, egy új kiindulási pontot, ahonnan már tovább tudtam haladni. Nagyon rég hallottam valami olyasmit, hogy az a jó tanár az, aki nem azt mutatja meg mit kell látnod, csak azt merre nézz. Azt hiszem ez rá teljesen igaz.” 

Katalin

Szép napot Hölgyem! Pár hónappal ezelőtt egy munka kapcsán futottam bele a blogjába. Akkoriban életem egyik legnehezebb időszakát éltem meg, egyszerre kellett megküzdenem a veszteségeimmel, betegségemmel, értéktelenséggel, az igazinak vélt szerelem elvesztésével. Megszerettem az írásait, olyan személyes töltetük van, amivel könnyen azonosulni tud az ember. Az igaz szerelem egy elementális energia, mindent felülír, amit az ember valaha is gondolt magáról. Amikor ezt elveszítjük egy teljes élet elképzelései lesznek semmivé. Minden szó, minden együtt töltött pillanat, minden mosoly és érintés valódisága kérdőjeleződik meg. Az ember próbál kapaszkodót találni a világban, ami köré újjáépítheti az életét. Én az egyik írásában találtam meg az enyémet. Ez a gondolat segített teljesen új nézőpontból látni önmagam és az elmúlt idők eseményeit. Ismét egy nehéz hét előtt állok, az élet újra szembesíteni fog az értéktelenséggel és a veszteségeimmel, azonban már képes vagyok lehetőségként látni mindezt és ebben nagy segítségemre voltak az írásai is. Több nehéz pillanaton átsegített, ahogyan gondolom másokat is, még ha ön nem is tud róla. Mi, az olvasói köszönettel tartozunk, hogy ebben a mai egoista világban időt és energiát áldoz arra, hogy másokon segítsen. Igazából ez volt az oka, hogy úgy éreztem írok önnek. Szerettem volna, hogy tudja fontos, amit csinál és fontos, amit ad másoknak. Köszönet az értékes gondolataiért! Őszinte tisztelettel:

Károly

Kedves Letti! Január elsején olvasgattam kicsit a könyvedet, és a szibériai tigrisnél elkapott valami hullám, valami önbizalomfröccs-féle, hogy hiszen én is ilyen gyerek vagyok még. Az, amit meglátok másokban, amit sokszor csodálok és istenítek, az bennem is megvan. Csak olyan, mintha egy szürke fátyol mögül néztem volna rá saját magamra. De ez most megváltozott. Köszönöm!

Kriszta

Drága Letti! Nagyon hálás vagyok a könyvedért. Hogy milyen érzéseket váltott és vált ki bennem?... Mit is írhatnék? Nagyon nagy tanítás! Tisztellek azért, amilyen őszinteséggel írsz a saját érzéseidről...megélt tapasztalataidról, nekünk, olvasóknak. Emberi érzelmekről, a boldogságról, a mindennapok apró örömeiről, tiszteletről, önmagunk elfogadásáról. Nagyon nagy tanítás! Nem tudom hányadszor olvasok újra bizonyos részeket, tulajdonképpen az egész könyvet. Olyan ez számomra, mint egy biblia. Itt volt velem Angliában, úton haza Magyarországra a repülőn és vissza. Remélem, egyszer sikerül személyesen is megismernem téged. Nagyszerű ember lehetsz. Koromat tekintve jóval idősebb vagyok...több élettapasztalattal. Mégis újat kaptam általad, tőled. Mély tiszteletem azért, hogy ez az értékes, lélekemelő könyv megszületett belőled - nekünk. Namaste

Edit

Köszönöm a mindennapi erő adagomat!

Katalin

Letti életöröme, kreativitása, optimizmusa, személyisége követendő példa lehet bárki számára! Örülök, hogy ismerlek!

Gabriella

A csodával tudnám azonosítani a gondolatokat, érzéseket, üzeneteket, amelyeket az írásai tartalmaznak. Nagyon nagy erő van bennük, amely sok-sok embernek jelenthet/jelent segítséget a mindennapi lelki harcok megvívásában. Köszönet, újra csak köszönet!!! Barátsággal,

Tünde

“Mert nőnek lenni jó!” Másodszor volt szerencsém találkozni Lettivel Dunaszerdahelyen a rendezvényen, mely ezt a nevet viseli. Számomra mindig ajándék a nap májusban vagy novemberben, mikor egy csomó felejthetetlen pillanatot, tanulságos előadást élhetek át, több hölgytársammal együtt. Most volt egy plusz ajándék is, Letti könyve és a beszélgetés vele és párjával. A "Szív bátorságát" szinte minden nap olvasgatom, ízlelgetem, valahogy mindig akkor veszem elő, mikor épp szükségem van rá, és ott nyitom ki ott, ahol kell. Véletlenül 44 éves leszek idén, 3 gyermek édesanyja vagyok, és sok feladatot oldottam már eddig is az életemben. Úgy érzem, hogy lassan helyükre kerülnek a mozaikkockák. Lettit hallgatva, könyvét olvasva is sok felismerésem volt, van minden nap. Egyszerűsödnek a dolgok, egyre kevesebb az agyalás, és egyre több a megélt, csodás pillanat. Öröm egy citromos süteményből, egy csésze kávéból, az igazi odafigyelésből, az elfogadásból, abból, hogy már nem szeretném magam körül megváltoztatni a világot, mert rájöttem, hogy minden úgy jó, ahogy van, mert rájöttem, hogy ha a hozzáállásomat változtatom, minden más lesz. Hálásan köszönöm Neked Letti, amit Tőled kaptam, az életem része lettél, mert a barna könyvecske az alapkönyvtáramba került, rögtön a kezem ügyében van. Egyszer majd Veled is elérem az óhajtott állapotot, ahogy kezdtem az írást: "Mert nőnek lenni jó!"

Ingrid

Drága Letti! Engedd meg, hogy megköszönhessem azt a csodálatos élményt, érzést, amit átadtál november 5-én Dunaszerdahelyen a csoportos terápián. Még most is táplálkozom belőle és próbálom minél több embernek átadni azt az érzést, amiben részt vehettem. Számomra felemelő érzés volt és úgy érzem, hogy nagyon sok erőt és pozitív gondolatot adott, amiért neked külön hálás vagyok és legfőképp, hogy megismerhettelek. Nagyon sok mindenre választ kaptam, és úgy érzem, hogy a lépcsőfoknak már nem a legelején haladok, hanem már középtájt. MEGCSINÁLOM! Bízom abban, hogy lesz még alkalmunk személyesen találkozni és beszélgetni. Csodálatos ember vagy tele életerővel, amit úgy adsz át az embereknek, hogy észre sem veszik, de a végül jobban lesznek. Minden jót kívánok, és ha lehet akkor a messzi távolból is küldheted az energiát szívesen fogadom.

Böbe

Nincs időhöz, korhoz kötve az érdeklődés, figyelem és az ismeretek bővítése, ezért a korom ellenére, vagy talán éppen e miatt, szívesen és örömmel csatlakozom ehhez a közösséghez. Elgondolkodtató, békét sugárzó, az emberi kapcsolatokat építő írásokhoz és azok gyűjteményéhez pedig gratulálok, további minden jót kívánok !

Gézavári Lászlóné

Nem sokat tudtam arról, hogy mi történik egy ilyen foglalkozáson. Nem csalódtam, nagyon érdekes és tanulságos volt, professzionális és motiváló. Csak ajánlani tudom.

Anna

Kedves Letti! Mindig elgondolkodtatnak az írásaid! Jó minden héten egy kicsit a Te szemeddel-lelkeddel látni a világot! Megfogalmazod, megírod azokat a gondolatokat, amiket hordozunk magunkkal, cipelünk a fejünkben, de bennünk maradnak (és most azokra gondoltam, akik nem születtek írói vénával) és mi nem írjuk ki magunkból, Te meg szavakba öntöd, életet viszel bele. Szinte mindig látom magam előtt a saját életem filmkockáit.

H. Anna

Csoportfoglalkozáson voltam Lettinél, csak úgy elsőre, látatlanban, facebook ismeretség alapján. A foglalkozás végére mi, résztvevők bárhogy is érkeztünk, könnyebb szívvel távoztunk, ez biztos. Szóval, ez egy vonzó Csigaház

Noémi

Képzeljétek, kaptam ma egy könyvet (Montorffy Letti: A szív bátorsága), ami beszél hozzám! Nem viccelek. Csak meg kell kérdeznem arról, ami érdekel, felütöm és ott a válasz. Ha Neked is vannak válaszra váró kérdéseid, szerezz be gyorsan Te is egyet! Ja, és nem mellesleg, a lelked is az egekbe emeli.

Tünde

Egyik hétvégén, oktatás keretében, 2 napos NLP tananyagot (Bevezetés az NLP módszertanába) volt szerencsém Lettitől meghallgatni! Nagyon hiteles, gyakorlat centrikus, fantasztikus oktató vagy Letti! Szuper kisugárzással, energiával! Csak ajánlani tudlak mindenkinek!

Móni