Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/montorff/montorffy.com/html/templates/csigahaz_csigaalap2/functions.php on line 194

Csigaház

A csodák nem a semmiből érkeznek

Mindig lesznek emberek, akiket azért hívsz az életedbe, hogy tanulj magadról valamit. Hogyan állsz az önbecsüléssel, bizalommal, vonzerővel, akarattal, teremtéssel, szeretettel, mentális vagy testi energiákkal. Bármivel, amit neked épp akkor magadról meg kell tapasztalnod. Mert, mindenki arra törekszik, hogy rend legyen a szívében. Legalábbis, én biztos, és a rendrakást magamtól várom el, nem mástól, de olykor teremtek hozzá valakit, nőt, férfit, gyereket. Vagy valamit, párbeszédet, álmot, vonzalmat, szerelmet, csalódást, hogy élesben megtapasztaljam, amit kell.

Nálam első helyen a bátorság áll. Ehhez keresek társakat. A keresés és a tapasztalás is kockázatos. Mindenkinek az, és amíg nincs önreflexió, tudatosság, éberség, megértés, újrateremtés, áthangolás addig fájdalmas is. Ha te is a tapasztalást választod, akkor azt javaslom, hogy sétálj bele a fájdalmaid középpontjába, indulj el ezen az úton. Bátran, és ha ezt tisztán és őszintén be mered vállalni, akkor és csakis akkor melléd szegődik egy másik bátor és azután egy harmadik és így tovább.

Néha fájni fog, ha valaki nemet mond rád, de az is megtörténhet, hogy egy nap felébredsz és az elutasításban átértékeled a fájdalmat és máshogyan nézel magadra és a benned lévő szenvedni akaróra. És elkezdesz hálát hinteni mindenkire, aki a múltban nemet mondott rád, és valamiért levette rólad a tekintetét. Nem minden rólad szól! Sőt, előfordul, hogy csak a másikról szól minden, te csak megfigyelő vagy. Értékelő, elemző.

A bátorság mindenkori következménye, hogy magadra egy erős igent mondasz, és ezzel csodának mondott valamit hívsz az életedbe. Nem a semmiből érkezik, hanem abból a valamiből, amit szeretetnek, alázatnak, megbocsájtásnak és tiszteletnek hívnak. Soha ne neheztelj arra, aki csak azért jön, hogy megfürdesse lelkét az energiádban és aztán minden magyarázat nélkül vagy épp egy hazugsággal de elsétál. Mert ez épp azt mutatja, hogy az energiáid erősek, tiszták és szeretetteljesek. Nem mellesleg jól érzékelhetőek és láthatóak is. Mert nem rejtegeted sem magad, sem az érzéseidet. Aki ezt a fajta láthatóságot félreérti, megijed tőle vagy visszaél vele és úgy érzed ezzel megbánt téged, annak köszönd ezt meg. Semmi gond sincs, tanítód volt. És minden tanárnak más a lelke, stílusa, módszere, de attól még mindegyiktől tudsz valamit tanulni, ami számodra hasznos lehet.